• Novo
Satovi od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika-srebrni

Satovi od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika-srebrni

Ocjena kupaca:
HRK 598.00

Iznos
Na skladištu

Praćenje vašeg zdravlja je u središtu A. Široka kompatibilnost s obje strane i drugih uređaja. Odaberite svoj izgled i udobnost za partnera u velnesu jeste li?želim nastaviti raditi 24/7. Ponesite svoje kontakte, poruke i glazbu sa sobom u Mac-u s podrškom za Mac koji vam omogućuje da telefon ostavite kod kuće. Povećajte prostor na zaslonu kontinuiranim gledanjem na elegantnom kućištu opremljenom okvirom osjetljivim na dodir za brze kontrole. Novo Dodana ikona trenutnog rada Prikazuje pokrenute aplikacije na licu sata radi lakšeg pristupa, a možete čak i presresti dolazne pozive pomoću NPC-a. Budite zdravi tijelom i dušom sa satom koji brine o oboje. Dopunite svoj stil brojčanikom koji odgovara boji i materijalu vašeg remena. 92 prati vaše pokrete, tako da ih možete jednostavno navući i početi vježbati.

Značajke

Proizvodi u kategoriji

- Srebrno-Crna

HRK 1.33

Postavite zaslon btako da se prikazuje cijelo vrijeme, omogućujući vam da vidite vrijeme bez obzira je li dan ili noć Strujanje glazbe putem interneta i povezivanje s bežičnim slušalic

Bilten

Unesite svoju e-poštu da biste se pretplatili i primali najbolje ponude i opcije iz naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Zajamčene najbolje cijene i odličan izbor.